Vampire Weekend

2009.04.05. 07:04

"Mostanában elég gyakran adják az MTV-n a Vampire Weekend – A Punk c számát.
Igazi tavaszköszöntő, boldog kis nóta: rövid de szórakozató. A klip egyértelműen tükrözi amit a zene is sugall: néha a kevesebb több.
Nem kell milliókból puccos hangrendszer, drága rendezőtől Hollywoodot meghazudtoló videoklip, ha van egy jó ötleted és dallamod. (Gyakran egy jól ekészített párizsis szendvics a parkban sokkal jobban esik mint az étteremben elköltött minőségi, de csak összedobott sült.)
Ugynakkor a srácok nagy fába vágták a fejszéjüket: egy guitar band ami nem a világfájdalmonról vagy a (legtöbbször viszonzatlan) szerelemről énekel?
Rég nem hallottunk ilyet, nemes próbálkozás és nagy kihívás hisz mi sem egyszerűbb mint hormontúladagolásban szenvedő tiniket mély depresszióba taszítani vagy érzelmi hullámvasútra ültetni.
Egy kompromisszum nélkül vidám zene itt igazi gyöngyszemnek számít. A Vampire Weekendre érdemes tehát odafigyelni. Reméljük sikeresek lesznek, hisz színesek, fiatalok gombafejek, elkerülhetetlen a párhuzam a ifjú Beatles-el, ami talán sokkal nagyobb fát jelent." Z

Két hetes szünet után újraindulunk (ok).  Továbbra is várom ajánlásaitokat, és ha véleményetek van, ne felejtsetek el kommentelni! ;) Nem várhatok mindig 'Z'-re hogy kihúzzon a szószból...

 

 Tavasz van!reggeeeeelt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napidal.blog.hu/api/trackback/id/tr351046923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása