Koop

2009.04.05. 09:30

Nem bírtam tovább várni! Muszáj megosztanom veletek ezt a dalt. Igaz a nyári napról szól, de akárhányszor meghallgatom, elkezd bennem "zsizsegni" a swing ritmusa, és úgy érzem kiugroma bőrömből.

A két svéd fiú - Oscar Simonsson és Marcus Zingmark - első albuma 1997-ben jelent meg Sons Of Koop címmel. Ám az igazi sikert, a szélesebb nyilvánosságot vitathatatlanul az öt évvel később kiadott lemez - Waltz for Koop - hozta meg számukra. A kezdeti elektronikus kísérletezést jazz-el, swinggel párosítva igazán felejthetetlen dalok születtek, melyek olyan pozítív hangulatot sugároznak ami manapság meglehetősen ritka. A megjelenésükben sem hétköznapi srácok
- akik legszivesebben női kosztümben, erős sminkben állnak színpadra, nem titkolva ezzel hovatartozásukat  - hihetetlen koncerteket prezentáltak már nálunk (nagy zenekarral) és remélem a jövőben is megörvendeztetnek majd minket zenéjükkel.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napidal.blog.hu/api/trackback/id/tr511047067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása